Cum ne puteti ajuta

In cazul firmelor prin oferirea unei sponsorizari care poate fi considerata cheltuiala deductibila din impozitul pe venit, in conformitate cu art. 21 din Codul Fiscal si art. 1 din legea 32/1994 (cu modificarile ulterioare):

Contribuabilii care efectueaza sponsorizari [...], scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

a) sunt in limita a 3 ‰ din cifra de afaceri;

b) nu depasesc mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat”

pentru mai multe detalii click aici .

3. Donatii de produse de care va puteti dispensa sau care din diverse motive nu mai pot fi vandute (defecte exterioare, lipsa interesului clientilor, apropierea termenului de expirare);

Nevoile organizatiei noastre sunt:

haine si jucarii(pentru copiii fara posibilitati)

-produse alimentare (pentru copiii care vor sa mearga la scoala dar nu au pachet,  batranii de la ingrijire la domiciliu, familiile sarace din mediul rural)

-produse de curatenie si ingrijire personala (pentru Cluburile cu Lipici, batranii de la ingrijire la domiciliu, familiile sarace din mediul rural)

-materiale si consumabile sanitare  (pentru serviciul de ingrijire la domiciliu)

Puteti oferi astfel de donatii cu prilejul diferitelor sarbatori si zile speciale: Craciun, Paste, 1 Iunie, 8 Martie. Aduceti in acest fel o bucurie in vietile celor lipsiti de sansa!

Nutrim speranta ca demersul nostru va fi perceput si apreciat ca un apel la implicare si responsabilizare sociala si ca veti dori si dumneavoastra sa va alaturati celorlalti sustinatori ai programelor noastre sociale. Investind in noi, investiti in comunitate!

Impreuna putem ajuta mai mult!

Orientand,  atat dumneavoastra cat si prietenii, rudele, colegii si angajatii, 2% din impozitul pe venit global anual din salarii datorat statului catre organizatia noastra, in conformitate cu prevederile articolului 57, aliniatul 4 din Codul Fiscal cu modificarile si completarile ulterioare. Acest lucru se poate face solicitand de la Administratia Financiara formularul 230: “Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul  anual“, completandu-l conform instructiunilor si depunandu-l pana la data de 15 mai;

Acest gest nu va costa pe dumneavoastra decat un drum la Administratia Financiara, sau direct la noi la sediu, insa pentru noi si beneficiarii nostrii este o mana de ajutor binevenita!(pentru a descarca formularul de 2% accesati link-ul).

Dorința de a face bine

Nu ai nevoie de un motiv anume ca să faci un bine, nu ai nevoie nici de o anumită ocazie specială, nici de banii nu ai nevoie, ai nevoie doar de dorința de a face bine și de ai ajuta pe cei care nu reușesc să se ajute singuri. Odată intrat în lumea minunată a celor care trăiesc pentru acest lucru, nu vei mai fi același om, ceva în adâncul tău o să fie schimbat. Atât de minunat este voluntariatul, când vezi satisfacție pe chipul celui pe care îl ajuți, când acel copil pe care l-ai ajutat te îmbrățișează îți înmoaie inima de fericire. Dacă noi nu ne ajutăm între noi, atunci cine să ne ajute? Nu trece indiferent printre apropiați tăi, dacă poți să îi ajuți nu ezita să faci asta. Hai și tu alături de volunatrii noștri, îți promitem schimbarea de care ai nevoie! Tot ce trebuie să faci este să trimiți un e-mail pe This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cu datele tale persoanale și numărul de telefon și noi te vom contacta!

Nu ezita să faci un bine atunci când poți!

Te poti implica in continuare!

In cele 10 luni de proiect am reusit sa adunam alaturi de noi 50 de volunatri care ne-au ajutat permanent la activitatile organizate de noi. La realizarea studiului au fost implicate 24 de persoane care ne-au ajutat sa distribuim, dar si sa adunam informatiile din comunitate. Pentru cele 3 editii de ziar, 80 de voluntari ne-au ajutat cu cele 120 de articole care au aparut in cele 3000 de ziare distribuite. La fiecare activitate voluntarii ne-au ajutat in organizarea evenimentelor, dar au participat activ si la fiecare intalnire. Impreuna cu voluntari nostri am reusit sa facem lucruri marete, lucruri la care nici nu am visat la inceputul proiectului. Suntem in continuare deschisi si dornici pentru a primi cati mai multi voluntari care vor sa schimbe ceva, care vor sa faca bine si care cred in puterea de a face bine. Daca doresti sa te implicit, vino alaturi de noi si iti promitem ca impreuna putem sa facem mai mult!! Schimbarea incepe cu fiecare dintre noi! Tot ce trebuie să faci este să trimiți un e-mail pe This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cu datele tale persoanale și numărul de telefon și noi te vom contacta!