Partenerii ASOCIATIEI E.V.A.-EDUCATIE,VIATA,ADEVAR

Unde-s multi puterea creste

Imagini pentru gal siret verdeGAL SIRETUL VERDE

Aceasta zicala ne caracterizeaza destul de bine deoarece nu am fi reusit nimic fara cei doi parteneri pe care i-am avut alaturi de noi in cele 10 luni de proiect. Pe parcursul proiectului cei doi parteneri s-au implicat activ in evenimentele organizate si ne-au fost alaturi la fiecare hop pe care l-am intampinat. Fiecare memebru din Asociata E.V.A. a venit din diferite domenii si la inceput fiecare stia cate putin despre ceea ce va face Asociatia in cele 10 luni. In ajutorul nostru au venit parteneri carora le multimim ca s-au implicat atat de mult in ceea ce inseamna Asociatia E.V.A. . Mai mult de atat Primaria Pufesti doreste sa finanteze a patra editie a Ziarului “Vocea Pufestiului” care v-a aparea la finalul lunii decembrie. Un alt treilea partener care ni s-a alaturat este Gal-ul Siret Verde cu care am avut bucuria de a ne intersecta la cateva evenimente. Ne bucuram de aceasta noua coloborare si ca ei cred in noi. Acest lucru dovedeste ca proiectul a reusit sa schimbe ceva si ca multi oameni au dorit ca ceea ce s-a inceput sa si continue.

Primăria Comunei Pufești

Principalul partener pe care îl avem în realizarea proiectului ”Comunități rurale implicate – Autorități locale responsabile” este Primăria Comunei Pufești. În primele 4 luni de la începerea proiectului Primăria ne-a acordat diferite informați pe care le-am folosit pentru realizarea Broșurii Comunitatea mea, dar și pentru realizarea primului ziar local ”Vocea Pufeștiului”. Am primit sprijin și ajutor și la realizarea primei conferințe de lansare a proiectului, la cele 3 focus-grupuri realizate, la prima întâlnirea de lucru din cadrul proiectului, dar și la consultare publică ce a avut ca temă necesitatea unui after school în comunitate.

Dacă vrei să afli mai multe despre Primăria Comunei Pufești poți să accesezi site-ul http://www.comunapufesti.ro/

Școala Gimnazială Pufești

Cel de-al doilea partener cu care colaborăm în cadrul proiectului ”Comunități rurale implicate – Autorități locale responsabile” este Școala Giminazială Pufești. O comunitate educată este o comunitate care are mai multe șanse de reușită, iar Școala Pufești ne sprijină, dar ne și ajută la realizarea proiectului. Ajutorul primit a venit din partea Directorului Damian Nicolae, a cadrelor didactice, dar și din partea eleviilor. Elevii claselor gimnaziale au răspuns la un chestionar despre comunitatea lor și în acest mod am aflat cât de mult contează și pentru ei viitorul acestei comunități.

Dacă vrei să afli mai multe lucruri despre Școala Pufești, dar și despre activitățile sau concursurile pe care le desfășoară accesează site-ul http://www.scoalapufesti.ro/